пʼятниця, 31 липня 2020 р.

День туризму - 2009

Творчий звіт

про проведення мандрівки вихідного дня „Перлини рідного краю” територією Тернопільського та Підволочиського районів Тернопільської області 26-27 вересня 2009 року з нагоди Дня туризму.

Мандрівка вихідного дня „Перлини рідного краю” включала в себе піший перехід частини групи від смт В.Бірки (Тернопільський район) – с.Жеребки – урочище Колодіївський ліс (Підволочиський район), переїзд частини групи в урочище  Колодіївський ліс. Тут, поблизу скель, встановлювався табір.

 Завданням мандрівки, крім пішого переходу, було проведення активного та змістовного відпочинку: проведення навчально-тренувальних занять з туризму, конкурсної програми «Туристська сімя – 2009», екскурсій околицями урочища. До даного заходу задіювались молоді сімї та сімї з дітьми різного віку.

Відповідно до плану проведення заходу та умов конкурсів відбулись заняття з техніки туризму (подолання переправ, навичок з основ туризму) та скелелазіння на болдерінгових трасах та довгих маршрутах з верхньою страховкою.

Проведено конкурс Домашнє завдання – приготування та презентація фірмової сімейної страви – перемогла сімя Чудик. Творчий конкурс (виконання художніх номерів) – перемогла сімя Шараварник. Школа юного туриста – переміг Саша Боєчко.  В конкурсі Стежка випробовувань для глави сімейства кращим став «новачок» туризму – Злонкевич Павло.

Найвидовищнішим став конкурс Весела туристська естафета. В конкурсі приймала участь вся сімя. Змагання проводились в номінаціях «Молода туристська сімя» та «Тато, мама, я – туристська сімя». Відповідно до виступу визначено переможців:

«Молода туристська сімя» І місце – сімя Заблоцьких,  ІІ місце – сім’я Злонкевичів, ІІІ місце – сім’я Шараварників.

«Тато, мама, я – туристська сімя» І місце – сімя Чудик, ІІ місце – сім’я Миколаїшиних,ІІІ місце – поділили сім’ї Зотових та Боєчків.

Під час проведення заходу було започатковано нагородження кращих, з точки зору ТСК «Вершина», в номінації «Ветеран туризму». Відзначені Заблоцький Олег, Боєчко Ігор, Миколаїшин Іван, Чудик Арсен. В номінації «Я – майбутнє спортивного туризму» (для дітей) відзначені всі дітки, які були присутні на заході і приймали участь в конкурсах. Всі номінанти нагороджені пам’ятними відзнаками ТСК «Вершина»

             























Немає коментарів:

Дописати коментар