середу, 25 січня 2023 р.

 Різдвяний квест.

Вже традиційно в Центрі позашкільної освіти в період новорічно-різдвяних свят проводиться краєзнавчий квест. Цьогоріч квест-гра проводилась в рамках проекту «Різдвяні канікули», протягом якого проводились різноманітні заходи на Різдвяну тематику – майстер-класи, творчі майстерні а також квести.
Всі діти, які виявили бажання взяти участь в квесті були розділені команди по 5-6 осіб. Основне завдання квесту – згуртуватись та стати колективом однодумців, використати знання і вміння кожного учасника для спільного успішного виконання завдань квесту усією командою.
Під час квесту команди у визначеному шукають об’єкти де знаходяться станції квесту. Відшукавши потрібну станцію, а саме: «Пункт незламності», «Різдвяна зірка», «Різдвяний вертеп», «Різдвяний стіл», «Зимові святкові обереги», «Різдвяна кутя». команда повинна виконати тут спеціальне завдання.
Спільна коляда на станціях квесту, ще більше згуртувала дітей.
По закінченні виконання завдань учасники квесту за спільним столом, де діти могли обговорити свої враження про квест та проект в цілому.
Для діток Новий рік та Різдво – це казковий період свят та подарунків.
Як підсумок проекту «Різдяні канікули» кращі гуртківці закладу отримали чудові подарунки, за які ми висловлюємо щиру подяку Марії Маладиці та #Global_Fund_for_Children
Дякуємо Збройним силам України за мирне небо і можливість проводити такі заходи!
Разом навчаємось і разом переможемо!






Немає коментарів:

Дописати коментар